Нашите партньори в цялата страна, както и компаниите, работещи с нашите продукти в Европа, ни пишат за успешното използване на нашия нов алгоритъм за байпас на фабричния имобилайзер за автомобили от ново поколение на Toyota, за различните модификации на Toyota и Lexus с бензинови, дизелови и хибридни двигатели.

Днес вече знаем за успешното пускане на пазара на нашия imo-imi V3 клонинг алгоритъм за безконтактно стартиране на японски автомобили, които са изключително популярни в нашата страна, като: Toyota Aqua, 2019 Toyota Vitz, с механичен ключ, както и най-модерният Модификациран Toyota Prius.

В Европа нашите партньори, използвайки новия алгоритъм, стартираха безключово най-новата Toyota Rav4 с версия с хибрид – hybrid.

Но сме сигурни, че през следващите дни списъкът ще нарасне още по-значително.

В крайна сметка, нашият нов алгоритъм разчита фабричната система буквално за секунда, без никакво изключение за тези автомобили, за разлика от алгоритмите, използвани от конкурентни компании, и се отличаваме с максималното задълбочено проучване, изследване и най-правилната работа на системите.
Впрочем, както всички подобни решения и продукти от Pandora.