Познатата марка автомобили Haval, набира все по-голяма популярност както в България така и в Русия. От началото на тази година са закупени 3 пъти повече коли, отколкото през изминалия период. И всеки ден тази цифра нараства.

Най-популярния сред кросоувърите и джиповете на руския пазар е автомобилът Haval H6. Заради голямото и нарастващо търсене, китайският производител отвори завод в Тулска област, и е готов по всяко време да увеличи обема на автомобилното производство. Както винаги, компанията Пандора продължава да бъде в крак – инженерите на компанията са направили пролетен подарък на настоящите и бъдещите собственици на кросоувърите Haval H6 и джипове Haval H9. Сега за тези машини има безопасно стартиране на автомобила без ключ!


Охладете кабината през лятото, затоплете през зимата, преди да започнете да шофирате. Нашите системи няма да позволят на батерията да се разреди и ще стартира двигателя автоматично, когато тя падне. Насладете се на комфорта! Това, което е особено важно: не е необходимо да криете ключ в кабината – купето, не е необходим и байпас модул, и още повече, че не е необходимо да режете или прекъсвате проводници, запазете автомобила си непокътнат!
Безконтактния байпас Pandora CLONE вече е вграден в системите за сигурност Pandora и Pandect.
Вие плащате само за автомобилната охранителна система и инсталирането, за всичко останало ние ще се погрижим!


Запознайте се с целия набор от функционалности за Вашия Haval * – Pandora ** безопасно стартитане без ключ!
** Списък на поддържаните системи за сигурност:

Haval H6 I (2014-2019)

Haval H9 I + re. (2014-2019)


** Списък на поддържаните системи за сигурност:
Всички модерни Pandora и Pandect системи с IMMO-KEY порт (от Pandora DX-50s – Pandora Light v 2.0 до Pandora DXL-4970 – Pandora Professional с актуализиран софтуер v 2.0).