Нашата компания има удоволствието да ви съобщи, за разширяването на списъка на поддържаните превозни средства чрез технологията ни – Pandora Bypass. Сега, използвайки която и да е съвременна охранителна и телеметрияна система за сигурност Pandora / Pandect, можете лесно и просто да внедрите безключово дистанционно стартиране на двигателя на съвременните автомобили от известната японска марка Suzuki.

Новината засяга всички собственици на автомобили Suzuki Vitara New след 2015 г.  и Suzuki SX4 от 2016 г. В същото време новата функционалност се предлага за всички нива на оборудване (автоматик и механична скоростна кутия), включително автомобили с механичен ключ или със старт/стоп (start&stop)  бутон.
Pandora Bypass за тези автомобили е наш подарък не само за тези, които купуват нови автомобили Suzuki, но и за голям брой собственици на тези надеждни японски автомобили, които са често срещани на вторичния пазар и се движат по пътищата на страната ни и особено в Сибир и Далечния Изток.

Алгоритъмът на Pandora Bypass не е най-тривиалният, но нашите инженери се справиха с него доста бързо. И, което е важно, с възможно най-високо качество и коректност на работата. Това е нашият основополагащ подход към байпасните технологии на Pandora за безключово дистанционно стартиране. Нашите инженери не просто се опитват да намерят най-простия начин в алгоритмите за криптиране на автомобили или да приложат привидно най-простия и бърз начин. Не, Pandora Bypass на първо място най-задълбоченото изследва това как работи, и не само тази част за криптиране, но и всички възможни алгоритми за безключово дистанционно стартиране на автомобила.

Ето защо байпасът за безключово стартиране от Pandora работи на всички посочени автомобили, независимо от версията, пазара за който е произведен, пакетът, комплектация и работи стабилно, надеждно и без грешки, особено такива грешки, които могат да доведат до проблеми и дори отпадане на гаранцията на автомобила. Не, подобни рискови решения в Пандора (Pandora / Pandect), за разлика от други фирми на пазара за автомобилна сигурност, няма да видите. Особено, когато рискът е само за сметка на собственика на автомобила.

Реализацията за байпас на имобилайзера на автомобилите на Suzuki няма да ви създаде никави затруднения: за да направите това, трябва да изтеглите от нашия уебсайт нова версия на фърмуера, която вече е налична, актуализираната версия на програмата Pandora AlarmStudio, за да актуализирате фърмуера на охранителната алармаена с-ма и да извършите процедурата за клониране, която, между другото, отнема само около 3 секунди. И използвайте безключовото дистанционно стартиране на автомобила, без да криете втория ключ в колата. Дори не са необходими допълнителни връзки! За да се заобиколи фабричния имобилайзер се използва основната CAN-BUS връзка.

Е, ние продължаваме да приемаме предложения за внедряване на нови алгоритми за безключово дистанционно стартиране.