Продължаваме поредицата от анонси на продукти, подготвени за годишното изложение Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София и Interauto-2019 Русия. Гамата на нашите сирени скоро ще бъде попълнена с новата пиезо сирена Pandora PS-332BT с вградена автономна батерия.

Сирената е съвместима със всяка автомобилна охранителна алармена с-ма Pandora / Pandect с Bluetooth интерфейс, освобождавайки дву амперния плюсов изходен канал на базовия модул на системата за свързване на жична сирена. Вградената литиева батерия с разширен диапазон на работната температура и вградената интегрирана електронна защита гарантира спазването на изискванията за автономност на оборудването за уведомяване (по отношение на живота на батерията и нивото на звука).


Самостоятелната сирена Pandora PS-332BT е вградена в същия корпус както и на другите ни пиезоелектрически сирени – базовите Pandora PS-330 и PS-331 с (Bluetooth 4.2, сензор за температура на двигателя, бутон на капака, таймерен канал с гъвкава логика на работа).

Искаме да ви напомним, че всички наши пиезоелектрически сирени, са проектирани и произведени изцяло в Калуга Русия, включително отливането на корпуса, производство на мембрани и т.н.. И значително се различават от фалшификатите и аналозите по отношение на повишеното ниво на звуково налягане и нивото на експлоатационна надеждност.

Тази сирена може да бъде полезна при авторска инсталация, както и за да отговори на изискванията на някои застрахователни компании за получаване на по висока отстъпка при каско „Кражба“. Продуктът е в процес на сертифициране за съответствие с изискванията на IATF 16949-2016 (DE) и THATCHAM (GB).

Експертите на пазара също ще се заинтересуват от новите функции на нашите Bluetooth сирени PS-331BT и PS-332BT, като многофункционални звукови известия за определени видове събития – многофункционалните режими, които работят чрез най-новата платформа на Pandora DXL 4710 и допълнителни енергоспестяващи режими (макар и без тяхната консумация в режим на готовност тя беше по-малка от 1 mA), както и контрол на режимите на зареждане на вградените средства за автономно захранване само при работещ двигател на автомобила.

Сирената Pandora PS-332BT ще се прояви на пазара от средата на септември 2019 г.
Е, образци на сирената могат да се видят на изложението Interauto 2019 Москва, Русия и Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София, България от 11.10 – 20.10.2019.

Очакваме Ви, от 11 до 20 октомври на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019 на адрес: бул. Цариградско шосе 147, 1784 София, България в зала 6 щанд 6I1 -3 и на тест драйв зона-2.