Какво ще представи Pandora на щанда си на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019.
На 11.10.2019, стартира, автомобилен салон София. Компанията Pandora, водещ лидер в разработването и производството на интегрирани системи за сигурност на автомобили, кемпери и мотоциклети, Ви кани да посетите нейния щанд от 11 до 20 октомври в Интер Експо Център на изложението Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019.


На първо място, това, разбира се е комплексната с-ма Pandora Camper Pro – най-новата система, която няма аналози в света. Този продукт е мощна технологична охранителна комплексна система, насочена не само към защитата на автомобила в обичайния смисъл. Нашата система е в състояние да защитава автомобилните домове в режим Stay Home, да контролира вградените нагреватели TRUMA, да управлява батериите на жилищния модул както и изключително много други функции и функционалности.

На демонстрационния таблет ви представяме новата версия на мобилното приложение Camper Online с 3D изображение на кемпер. Това приложение е разработено от инженерите на Pandora, като са взели предвид всички нюанси на управлението и работата с кемпери, каравани и моторхоуми, значително се различава от всички останали, то е възможно най-функционално, информативно и лесно за използване.

Революционните ни нови продукти които ще представим на щанда си в зала 6 щанд 6I1 – 3, вече предизвиква голямо вълнение сред първите посетители и буквално ще привлече вниманието на изложението в Русия “Интеравто 2019”.

Pandora Watch2 (нов Смарт автомобилен часовник от Pandora, вече в титанов корпус и с цветен кръгъл дисплей);
X3190 (микро аларма с добър GSM / GPRS канал и радио-тракт RFM-868LoRa с дълъг обхват до 4 километра, и с красиво дистанционно управление D-022);
Pandora Light Pro LoRa (аларма за автомобил с Long Range (LoRa) система с дистанционно управление с обхват до 4km );
4710 (първият модел от линията на най-модерната платформа в света 47xx) която е тема на отделна голяма презентация, тъй като техническите хардуерни и софтуерните решения, използвани за първи път в тази охранителна система на пазара на автомобилни аларми, в това число, че стартирането на тази платформа не може да бъде оставено като обикновено събитие! Сигурни сме, че този продукт ще пленява умовете и симпатиите на експертите и клиентите ни в бранша за дълго време в този отрасъл.

Moto DX46 (компактния модел на охранително-телеметрична система с Bluetooth интерфейс за моторни превозни средства, с подобрени характеристики на приемане на навигация и GSM канал)
Camper PRO – второто поколение системи за сигурност за кемпери, каравани и моторхоуми;
дистанционно у-ние D-043 (сравнително по-голям заряд на батерията с LoRa, резервен Bluetooth канал и увеличен капацитет на батерията);
Имобилайзер Tag 770BT – транспондер с Bluetooth с повишена защита срещу изпускания и удари, с минимална дебелина на кутията, което е важно при скрито носене, например в портфейл;
Нов ултра-звуков сензор (датчик) VS-22BT, използващ ефекта на Доплер;
Нова Bluetooth сирена PS-332BT (с вградена батерия – автономно захранване);
Актуализирано зарядно устройство Pandora Charger (с пиково натоварване до 32А);
Pandora Evidence (видео система за работа със системите на Pandora / Pandect, запис на Full HD видео, работи чрез сървър – облак).

И това не е пълния списък на това, което можете да видите и научите всички подробности от нашите експерти в рамките на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019 на щанда на Pandora.

Очакваме Ви, от 11 до 20 октомври на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019 на адрес: бул. Цариградско шосе 147, 1784 София, България в зала 6 щанд 6I1 -3 и на тест драйв зона-2.