Съвсем скоро ще бъде възможно, лесно и просто да се приложи безключово дистанционно стартиране на двигателя на съвременните автомобили на известната японска марка Mazda.

Нашата компания има удоволствието да съобщи за предстоящото разширяване на списъка с поддържани превозни средства с технологията Pandora Keyless Start – CONING. Новината се отнася за всички собственици на автомобили Mazda 3, произведени на платформата BP от 2018 г. до днес и най-новата Mazda CX-30.

Подготвяме поредния пакет за актуализация с алгоритъм за байпас на фабричния имобилайзер за безключово дистанционно стартиране, който позволява автоматично и дистанционно стартиране на двигателя, без да се използва стандартен ключ, и каквито и да било вериги на и към имобилайзера в колата!
Охранителните системи за сигурност на Pandora вече ще позволяват на собствениците на автомобили Mazda да си запазят всички налични ключове и с минимални допълнителни връзки и проста процедура за обучение, без клониране към сървър да стартират превозните си средства. Всичко, което остава да направи техника, е да актуализира системния фърмуер до най-новата версия, да се свърже към автомобилната шина данни и да извърши бързо обучение-програмиране, просто да подаде на контакт веднъж.
Байпасът на имобилайзера работи стабилно, надеждно, без грешки и рискове, които могат да доведат до проблеми и дори отмяна на гаранцията на автомобила. Нашите инженери решават проблема с внедряването на байпас алгоритъма възможно най-бързо – за рекордно време и с качество на фабричен запис, малко разсеяни от довършителните работи по новите супер продукти от Pandora, които ще бъдат представени на 22 април на онлайн конференция

Собствениците на нови превозни средства Mazda, при монтаж на охранителна-телеметрична с-ма Pandora, ще могат да разчитат на най-надеждните, качествени, достъпни и безопасни за дистанционно стартиране на двигател системи Pandora.