Имаме удоволствието да съобщим, че Pandora ще участва и на тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие в сектора, за първи път ще бъде с продължителност 3 дни – от 14 до 16 май. То е планирано да се проведе и на рекордно голяма площ – 4000 кв.м. на паркинга на хиремаркет Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км.
Особено приятно е, че първото изложение, в което Пандора ще участва в тази трудна година, ще бъде любимото ИЗЛОЖЕНИЕ – Къмпинг и караванинг експо 2021г.
Събитието ще се проведе от 10:00 до 20:00 ч. от 14 до 16 май 2021г. на паркинга на Метро София, с ВХОД СВОБОДЕН за всички посетители.

Изминаха повече от 3 години от първото представяне на нашите охранителни алармени системи за Кемпери. Много собственици на такива превозни средства се запознаха с нашите продукти и оцениха удобството, надеждността и технологичността на системите Pandora Camper и Camper Pro.

С удоволствие отбелязваме, че през това време нито един от клиентите, избрали системите на Pandora, не е бил ощетен от хакери или да му е било отнето превозното средство. Беше чудесно време да съберем отзиви и пожелания от реални потребители. Много се гордеем с постигнатия резултат, защото за кратко време успяхме да създадем друг продукт с много специфични изисквания и характеристики, които никога досега не са срещани и произвеждани.
Ще ви представим първите в света охранителни системи които работят със всички налични сателити, тъй като осигурява геолокация, съчетаваща 121 сателита от 5 различни държави:
32 сателита – GPS САЩ
24 сателита – GLONASS, Русия
26 сателита – Galileo, Европа
35 сателита – BeiDou (COMPASS), Китай
4 сателита – QZSS, Япония

Времето не стои неподвижно, модерните технологии се развиват активно, а старите решения постепенно изчезват. Съвсем скоро бавните, силно претоварени 2G мрежи ще бъдат напълно спряни, не само в Русия, но и по целия свят. Не можахме да останем настрана от най-новите тенденции в индустрията за мобилни комуникации и подготвихме изцяло ново поколение системи, които ще се превърнат в стандарт за пазара на мобилни домове за дълго време.

На изложението ще представим системите Pandora Camper Pro v2 и Pandora Camper Mini v2 с Bluetooth 5.0. Това са първите и единствени в света системи за сигурност и телеметрия с ултрависокоскоростен 4G (LTE) модем, подобни на тези, използвани в съвременните смартфони. Това даде възможност не само да се ускори обменът на данни между автомобила и собственика, но и да се внедрят нови алгоритми за сигурност, базирани, наред с други неща, върху работата на най-новия високоточен GPS / Glonass приемник, способен да проследява едновременно до 10 спътника в секунда.

Новите многофункционални дистанционни управления с OLED дисплей, вградено автономно захранване – батерия, обхват до 4км с LORA технология, Bluetooth 5.0 и вграден ТАГ имобилайзер.

Друго нововъведение е Bluetooth 5.0 с SuperBluetooth технологии. Това значително увеличава обхвата и точността на DMS сензорите. Освен това системата вече може да се управлява с помощта на смартфон с BT 5.0 на разстояние до 200 метра. Сензорите DMS-100BT се предлагат и в нов бял корпус, изработен от термоустойчива пластмаса. Направени са промени в настройките, разпределението на зоните за сигурност е по-гъвкаво, което прави контрола над мобилните домове (Кемпери и Каравани) по-удобен и разбираем.

Новото приложение Pandora Connect ви позволява да комбинирате управлението на кемпер и обикновените автомобили в една програма. Той има нов интерфейс, където сме добавили специфични защитни зони за газови и велосипедни сензори. Традиционно обръщаме специално внимание на простия и удобен контрол на управление. Голям брой настройки са на разположение на потребителя, което ще ви позволи да адаптирате приложението към вашите специфични нужди.

Всичко това и много други продукти на Pandora могат да се видят на щанда на нашата компания.
Ще се радваме да се видим от 14 до 16 май от 10:00 до 20:00 ч. на щанда на Pandora на паркинга на Метро София.
ВХОД СВОБОДЕН!!!