Миналият уикенд, на 27 и 28 март, актуализирания модел на автомобила Subaru XV беше представен на обществеността в автокъща Subaru Center Avtozavodskaya в Москва.

Инженерите от японската компания обърнаха специално внимание върху комфорта и безопасността, и ние, разбира се, не можахме да отминем толкова важно събитие.
Организатор на съвместната презентация беше U Service Sunrise, а основният партньор на това ярко събитие беше Pandora, водещ местен производител на интегрирани системи за сигурност за автомобили и мотоциклети.

Многобройни гости имаха уникалната възможност да тестват най-новата система за асистиране на водача EyeSight Safety Plus, която съчетава редица съвременни електронни системи като автоматично аварийно спиране, адаптивен круиз контрол и помощ за поддържане на лентата.

Щандът на Pandora, разположен в шоурума на Subaru, предизвика жив интерес сред посетителите на презентацията, където всеки гост можеше да се запознае с модерните продукти и да получи подробни съвети и изчерпателни отговори за функциите и уникалните характеристики на произведените в Русия системи за сигурност Pandora.

Най-новите и популярни продукти на Pandora са идеално съвместими с обновените модели на Subaru и се радват на заслужена репутация за модерни, интелигентни и надеждни системи за сигурност с развити сервизни компоненти и модули.

През дните на съвместното представяне царуваше прекрасна атмосфера, щедро овкусена с топлината на истински пролетно слънце.
Проведе се обширна развлекателна програма, включваща празнична блок маса, вълнуваща викторина със запомнящи се подаръци от Pandora и ценни награди за всички участници в тест драйва.

Всички гости на събитието получиха възможността да станат горд собственик на системата за сигурност Pandora при закупуване на автомобил от автосалона.