Мобилното приложение за охранителни системи Pandora, без никакви ограничения, се превърна в заместител на Pandora AlarmStudio.

Значително актуализирано мобилно приложение Pandora BT, вече е достъпно и може да го изтеглите от Google Play.
В новата версия на Pandora BT, благодарение на многобройните искания от професионалисти в областта на сигурността на автомобилите, е добавена възможността да се настроят тайминг канали, използвайки логика за свободно програмиране. По този начин, с тази актуализация, нашето мобилно приложение е пълен, без никакви ограничения, заместител на Pandora AlarmStudio.

В допълнение, взехме под внимание всички желания и коментари за функциите, интерфейсът и добавянето на елементи към менюто за програмиране, които получихме дори по време на Деня на Пандора в Москва – рекордно събитие, което стана основното събитие за пролетта на 2019 г. на пазара за автомобилната сигурност и безопасност. Тези искания бяха десетки и всяко едно от тях бе взето под внимание в новата версия на програмата.

Мобилното приложение на Pandora BT прави вашия смартфон много по-удобен и комфортен за работа със системите за сигурност Pandora / Pandect – трябва само веднъж да настроите някоя от нашите системи за сигурност с вграден Bluetooth интерфейс от вашия смартфон, и никога няма да пожелаете да се върнете към традиционните средства за Настройки и Програмиране (компютър, бутон Valet).
По този начин всичко става много по-бързо и надеждно!

Възможностите на Pandora BT днес надхвърлят всички съществуващи традиционни средства и методи – защото с него можете не само да конфигурирате ВСИЧКИ параметри на системата за сигурност, но и да извършите процедурата за клониране (CLONING) за безключово стартиране на двигател, да актуализирате основния фърмуер на базовия модул и Bluetooth модема, да запазите и заредите файла с настройки, да диагностицирате системата и проверите всички Bluetooth аксесоари и модули, дори влизане и излизане от режима на програмиране също се появява като икона на телефона!

Припомнете си, че днес всички наши съвременни охранителни системи за сигурност могат да взаимодействат със смартфон мобилно приложение Pandora BT.
В края на краищата те са оборудвани с вграден Bluetooth интерфейс и това се отнася не само за охранителни системи от средния и скъпия сегмент, но дори и за най-популярните и бюджетни системи, като например Pandora Light Pro (DX) 9X и Pandora Light (DX) 6X, които нямат аналог не само като цена, но и по функционалност!