Измина много малко време от пускането на новия стилен Bluetooth аксесоар от нашата компания – Смарт гривна Pandora Band.

В Русия Pandora Band не е толкова популярна, но в Европа е изключително популярна и обемите на продажбите са значителни. Ето защо ние подготвяме следващото поколение на тази удобна за носене джаджа за удобно управление на режимите на сигурност чрез Bluetooth интерфейс и функцията за ТАГ имобилайзер против кражба-грабеж.

Новата версия ще получи редица значителни подобрения. Въпреки факта, че снимката не показва “полиран” рекламен рендер, първото нещо, което, разбира се, хваща окото ви в Pandora BAND 2, е подобрен, ярък и цветен OLED дисплей.

Също така мнозина ще оценят новите функции на новата смарт гривна, която вече ще може да измерва не само сърдечната честота, но може да работи и като много чувствителен пулсов оксиметър. Вътре в Pandora BAND 2 има вграден сензор от последно поколение “post-shaped”, с възможност за доста точно определяне на кислородната наситеност.

Освен това, нашите инженери са подобрили херметичната защита на Pandora BAND 2, така че да няма как прах, влага или мръсотия да повлияят на работата на компактното устройство, повишавайки степента на защита до IP68.

Новата гривна Pandora BAND 2 също е много удобна в тандем със охранителни системи за сигурност Pandora, инсталирани на мотоциклети, кемпери, коли и други превозни средства, тъй като има не само минимални функции на дистанционно у-ние, но и работи като Bluetooth ТАГ и в режим HandsFree.

Наистина се надяваме да пуснем първата партида от Pandora BAND 2 през декември, преди Нова година.