Pandora с удоволствие Ви информира, че последната фаза на тестване на подобрената версия на Pandora Specialist за устройства с iOS – виртуален асистент за автомобилни охранителни платформи за iOS е към завършване.

Малко по-рано нашите разработчици представиха на широката публика пълноценна версия за Windows на клиента Pandora Specialist за компютър и сега дългоочакваната възможност за дълбоко персонализиране на системата за сигурност от собствениците на iPhone стана повече от реалистична.

Актуализирана версия на мобилното приложение Pandora Specialist с разширен набор от инструменти за професионалисти ще бъде налична в App Store следващата седмица.

След като инсталират мащабната актуализация, потребителите ще могат да поддържат абсолютно всички разширени инсталационни функции, което им позволява да изпълняват пълен цикъл за висококачествена инсталация и сложни, авторски системни настройки с актуализиране на софтуерните компоненти, изучаване на автоматично стартиране без ключ, и клониране на ключ – безключово дистанционно стартиране на превозното средство.

Активен е и допълнителен раздел „Поддръжка на автомобили“, който предоставя на специалистите изчерпателна информация за поддържаните функции на избрания модел система за сигурност Pandora за конкретна марка и модел автомобил.