Pandora възприе единен подход към разработването на интерфейси за най-добрия професионален инструмент за специалисти по сигурността на автомобили.

Нашият опитен екип от разработчици представи първата версия на приложението Pandora Specialist за Windows в публичната версия през октомври.
Това беше още една стъпка към изпълнението на нашия план за унифициране на многоплатформени потребителски интерфейси за най-модерната, бърза, удобна инсталация и конфигурация на системите за сигурност Pandora/Pandect.

След официалното пускане на PC версията на “Special” имахме хиляди изтегляния. Следвайки планирания курс, добавихме няколко интересни актуализации относно още по-голямото удобство на взаимодействие на професионалистите с интерфейса на приложението, което значително разшири функционалността на началната версия.

Налични общи актуализации:

– добавен архив за фърмуер

Сега потребителите могат да изтеглят не само най-актуалната версия на фърмуера на базовия модул на системата за сигурност, но и да се върнат към предишните версии, ако е необходимо.

– добавлен раздел “Конфигуратор настройки”

Сега техникът-монтажникът може значително да оптимизира процеса на настройка на системата, като работи с настройките предварително, без самото устройство (създаване, съхраняване, редактиране, преглед и редакция на лични настройки), като по този начин му остава свободно време по време на инсталацията.

– добавена е възможност за промяна на размера на шрифта на приложението

Очевидно за някои потребители специалните функции на приложението могат да бъдат полезни, за по удобно показване на текстова информация на компютър.

– добавено известие за налична актуализация

Внедрихме напълно уникалния механизъм за автоматично актуализиране на програмата Pandora Specialist. Самата програма ще ви изпрати нотификация за наличието на актуализация.

Разширени настройки:

– добавена е възможност за търсене на настройки

Сега няма нужда да запомняте съдържанието на разделите. За бърз достъп до персонализирани параметри е достатъчно да въведете необходимия текст в търсачката.

– добавен индикатор за текуща настройка

Което е много удобно да навигира потребителите сред многобройните подраздели.

Наистина се надяваме, че новата, най-широка функционалност на Pandora Specialist, работеща с Windows OC, ще представлява интерес за представители на „старата школа“, които използват дълги години програмата AlarmStudio, която все още ни позволява да внедряваме възможностите на нашите системи за сигурност и обслужване.

Бихме искали да помолим нашите уважаеми потребители на AlarmStudio да проучат потенциала на PC приложението Pandora Specialist, което се превърна в дългоочаквано въплъщение на единно кросплатформено решение. Това ще помогне за ускоряване на неговото развитие и ще улесни работата на професионалистите с най-новите разработки на Pandora в бъдеще.