Въпреки трудните времена, това изложение остава основното събитие на пазара за превозни средства не само в България. Pandora представлявана от ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ, водещ лидер в разработването и производството на интегрирани системи за сигурност, беше единственият представител на сегмента на автомобилната сигурност и един от най-ярките изложители като цяло.

Радващо е, че абсолютното мнозинство от посетителите на нашия щанд са хора, които специално са дошли да задават въпроси, да споделят мнения, да изразяват пожелания, и което е особено приятно,  да благодарят на разработчиците на системите. Нашите европейски партньори от Pandora, работещи на щанда, проведоха голям брой срещи със специалисти на пазара и представители на производители на автомобили, мотоциклети, кемпери и други превозни средства. Предстои много съвместна работа, защото този пазар нараства всяка година и набира все по-голяма популярност.

Нашите клиенти вече са оценили предимствата на нашите модерни охранителни системи Pandora за сигурност и обслужване Pandora, които просто нямат аналог на пазара. Оценявайки резултатите от миналогодишните изложения, можем спокойно да кажем, че автомобилен салон София 2022г. е отлична платформа за комуникация, обмен на опит, събиране на информация, създаване на нови споразумения и, разбира се, привличане на нови клиенти. Сигурни сме, че тази година ще бъде поне не по-лоша, следете, скоро ще споделим.

Прекарахме незабравими мигове, натрупахме нов опит и знания, които можем да приложим в бъдещата ни работа. Надяваме се, да се видим отново през тазгодишните изложения за автомобили, мотоциклети, кемпери и за автомобилна сигурност.

Много ни липсваше личната комуникация с нашите клиенти и сме развълнувани от бъдещето. Все още има със какво да ви изненадаме и наистина искаме да споделим с вас добрите новини. Ще се видим скоро на щандовете на Pandora и ЕЛДИ ГРУП БУЛГАРИЯ!