Имаме удоволствието да съобщим, че Pandora ще участва и на тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие в сектора, което ще бъде с продължителност 10 дни – Международният автомобилен салон София 2022, ще се проведе от 3-ти до 12-ти юни в Интер Експо Център.
На 03.06.2022, стартира, автомобилен салон София. Компанията Pandora представлявана от ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ, водещ лидер в разработването и производството на интегрирани системи за сигурност на автомобили, кемпери, мотоциклети и камиони, Ви кани да посетите нейния щанд от 3-ти до 12-ти юни в Интер Експо Център на изложението Sofia Motor Show 2022 – автомобилен салон София 2022.

Имаме удоволствието да съобщим, че Pandora представлявана от ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ ще участва и на тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие, специализирано изложение за превозни средства, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.

Над 100 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена площ ще представят най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже. Много технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 25-то издание на Автомобилния салон в София.
Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, plug-in и изцяло електрически за които ние сме подготвили специализирани охранителни телеметрични с-ми Pandora.

“Международният автомобилен салон в София” е между най-престижните изложения в региона и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на “Международната организация на автомобилните производители” (OICA), наред с автосалоните в Париж, Мюнхен, Женева, Детройт, Токио.

“Автомобилен салон София 2022” се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия в България от форумите досега.

Революционните ни нови продукти които ще представим на щандовете си в зала 5 щанд 5I3 и 5I4, вече предизвиква голямо вълнение и буквално ще привлече вниманието и на изложението в Русия “Интеравто 2022”.

Двата щанда на компанията се намира в зала 5 щанд 5I3 и 5I4 и ще бъде отворен всеки ден от 10 до 19,30 часа до 12 юни.

Очакваме ви и ще се радваме да се запознаем!