Водещият производител на охранителни системи за интегриране на автомобили, мотоциклети, кемпери и други превозни средства – компанията Pandora – взе участие в представянето на новата Toyota RAV4 2019 год.

Два града представиха актуализирания бестселър на японския автомобилен гигант Toyota през ноември. Разбира се, не можехме да подминем такова значимо събитие и взехме активно участие и в двете събития. Нашата компания беше представена от официалния дистрибутор на Pandora.
Презентациите предизвикаха истински интерес сред хората и феновете на автомобили в региона – повече от четиристотин души дойдоха на празника на Toyota. Нашите щандове традиционно привличаха вниманието на посетителите. Отговорихме на много въпроси относно функционалността на системите Pandora / Pandect. На големите екрани, непрекъснато се показваха информационните клипове на Pandora, които ви позволяват да премахнете някои от възникващите въпроси, веднага в момента на тяхното създаване. 
Не забравихме и за ценните сувенири и подаръци.
Посетителите, които коректно отговориха на въпросите на водещите, получиха награди.
В заключителната част на презентацията се проведе викторина, в която играхме за охранителни системи Pandora LIGHT+, LIGHT PRO и др. както и няколко утешителни награди.