На първо място, това е най-големият годишен празник, в който най-добрите специалисти на пазара за охранителни системи за автомобилна техника се срещат, общуват и научават последните новини от света на автомобилната електроника.

И още:

Най-голямата зала за конференция в Москва, красиво шоу, което да заинтересува нашите гости;
Приятна, приятелска атмосфера, в която главният монтажник или мениджър продажби могат да комуникират директно с производителя, инженери или дори с президентът на Пандора;
Интересни доклади от водещите служители на компанията, които споделят своите мисли, виждания, идеи и планове с чисто сърце;
Чудесен начин за развитие на специалистите в тази област.

С тези идеи започнахме да подготвяме това събитие. Един месец на усърдна подготовка и сега този дългоочакван час дойде.

На 16 април 2019 г. отворихме вратите на най-доброто място в Москва, Конферентна зала “МИР”, точно в центъра, на бул. Цветной, 11.
Без преувеличение, това е най-добрата и най-голямата зала в Москва, във всяко едно отношение!
Дори и пролетното слънце допринесе за нашето събитие. Гостите дойдоха с чудесно настроение.

Тази година станахме на 15 години и поставихме рекорд не само в продажбите, но и в присъствието. Повече от петстотин експерти се събраха на тази конференция. Подобно мащабно събитие все още не е имало на пазара за охрана и сигурност на автомобилните системи. По традиция конференцията има статут на международна: присъстват гости от цяла Русия, както и от близки и далечни страни.
За англоговорящите ни партньори предоставихме и преводач, който превеждаше в реално време.

Преди официалната част имахме кафе пауза с музика. Зона за добре дошли, изпълнена с музика на живо с популярни хитове. Към десет часа сутринта залата беше пълна и шоуто започна. Всички представители излязоха на сцената с думи на поздрави и благодарности. Най-добрите специалисти на компанията, дадоха доклади, за всички модели както от универсалната гама така и за Bluetooth аксесоарите ни.


Специално внимание бе отделено на системата Pandora DX 91 LoRa с дистанционно управление D-022.


А най-яркото събитие на цялата конференция е представянето на новите модели на Pandora DX и 9X с платформата Pandora Specialist.


Втората част започна с доклад за Pandora-Спътник. Подробни доклади за съвременните устройства: Pandora, NAV както и X фар, LED светлинни системи за мъгла и най-очакваната притурка – Pandora Watch 2.0 смарт часовник.


Този часовник се оказа невероятно стилен и красив: титаниев корпус, уникална функционалност, най-добрият в света екран от най-ново поколение, който дори не е вграждан в  часовниците на Garmin. Много гости изявиха желание да си купят часовник или да го тестват на място.


В заключение председателят на групата на Пандора Андрей Петрунин разказа за революционното продуктово развитие, което нашата компания подготвя – Pandora Evidence. Система, която събира телеметрия с фото и видео записи на всяко събитие.
Планираните показатели на тази система просто нямат аналози в света.


С тази новина приключи официалната част на събитието, водещите на събитието благодариха на всички, които отделиха време.
Как не искахме да се разделяме – наистина обичаме зрителите си. Затова продължихме – започна награждаване на победителите от онлайн играта ни. Повече от триста души преминаха трудния тест за монтажници, избрахме най-добрите и наградихме петимата победители с ценни подаръци.
След това се проведе голяма лотария, раздадохме над петдесет призови подаръка.
Няма как да опишем с думи каква топлина от емоции бушува по време на лотарията на особено ценни награди!

Тайната на успеха на конференцията, както и навсякъде другаде, е в добре подбраните премиум клас продукти на Pandora/Pandect:

продукт с рекордни характеристики, което е много приятно да се представя и продава;
екип от идеологически експерти, които говорят с цялото си сърце за любимия си бизнес;
конферентна зала, на която не се срамувате да се срещнете с любимите си партньори;
подготовка, пълен отчет на всички детайли и нюанси;
пролетно настроение, и най-добрите специалисти на пазара за охранителни автомобилни системи.

Нашите усилия не бяха напразни, получихме реални, възторжени отзиви.
Благодарим Ви, за отделеното време, доверие и прекрасни моменти от това уникално събитие!