Страхотна новина за собствениците на електрически автомобили. Имаме удоволствието да ви информираме, че новата версия на актуализацията на нашето фирмено мобилно приложение Pandora Connect е значително оптимизирано за работа с електрически превозни средства и хибриди.

Както знаете, Pandora обръща специално внимание на темата за електромобилността. Вярваме в светлото бъдеще на електрическите превозни средства и дори се опитваме да доближим това бъдеще по най-добрия начин. Днес ние произвеждаме масово някои от най-красивите и функционални високомощни DC зарядни станции.

Десетки електрически превозни средства от различни марки, притежавани от нашите служители, ни помагат да разберем по-добре нуждите на собствениците на електрически превозни средства, които ги управляват в реалността. Ние сме фенове на този вид транспорт и оценявайки плюсовете и минусите на реалната експлоатация, стигаме до извода, че има много повече плюсове на кантара.

И, разбира се, ние се опитваме да бъдем най-добрите в развитието на цифровите шини на съвременните автомобили в цялото им разнообразие и в поддръжката на нашите системи за сигурност и обслужване Pandora.

Въпреки факта, че много от моделите на американски и европейски електрически автомобили имат свои собствени приложения, тази функционалност не беше достъпна за собствениците – те просто не работят не само на територията на Руската федерация но и в други държави.
И с китайските електрически превозни средства не всичко е толкова просто. Опитът да се замени например китайска SIM карта в обикновен телеметричен модул е ​​обречен, тъй като модулът изключва клетъчни оператори на трети страни извън домашния регион.

Въпреки това собствениците на електрически автомобили у нас биха искали да могат да управляват дистанционно климатична система, контрол върху текущото състояние и информация за техническото състояние.
Мултифункционалното мобилно приложение Pandora Connect решава този проблем и има специален интерфейс, предназначен специално за електрически превозни средства. Позволява Ви, бързо да контролирате параметрите, необходими на собствениците на електрически автомобили, като процент на зареждане, оставащ пробег и SOH (здравно състояние) на батерията, както и да управлявате режимите на сигурност, климатроника и много други.
Актуализираният интерфейс Pandora Connect за електрически превозни средства и хибриди получи значителни подобрения, предоставяйки допълнителни възможности не само на нови, но и на съществуващи потребители.

Така че, когато избирате някоя от представените модели за електрически автомобили, сега историята на събитията съдържа изчерпателна информация за началото и края на зареждането, което е много удобно за планиране на пътувания. Направени са и подобрения на главния екран. Преосмислихме графичното изпълнение на процеса на зареждане (SOC), като го направихме възможно най-информативен. Скалата удобно позволява на собственика не само да проследява нивото на текущото зареждане, но и да разбере колко, в процентно изражение, се е увеличило от началото, когато е свързано към зарядната станция.
Параметърът SOH също претърпя промени. Известно е, че акумулаторният блок има клетъчна структура и за всеки модел електрически автомобил процентът на критичната им деградация е различен. Новата визия показва не само общия процент на живот на HV батерията, но също и колко повече клетки са налични за безпроблемна употреба.

Така новият интерфейс Pandora Connect за хибриди и електрически превозни средства разшири хоризонта на уникалната функционалност, която, сигурни сме, ще бъде оценена положително от повечето собственици на популярни електрически превозни средства, включително най-новите модели: Tesla (модел Y, S, 3) Volkswagen ID 3/4 /5/6, Audi E-Tron, BYD, Mazda MX-30, Evolute и др.

Освен това, мобилната услуга Pandora Connect, която всъщност е най-доброто въплъщение на първокласна функционалност, се предоставя на нашите потребители абсолютно безплатно.

Новата версия на актуализацията вече е налична.