Тази седмица на нашия уебсайт alarmtrade.ru и в мобилното приложение Pandora Specialist е достъпен актуализирания фърмуер за всички съвременни охранителни телеметрични системи за сигурност и обслужване Pandora / Pandect, включително и за нашия супер нов модел, охранителната телеметрична система Pandora / Pandect DX-4G, в която е добавен алгоритъмът на безключовия байпас на фабричния имобилайзер за автомобили Volkswagen и Skoda.

Тези алгоритми бяха добавени по искане както от професионалисти на пазара за сигурност на автомобили, така и от собственици на Volkswagen и Skoda превозни средства, които се нуждаят от висококачествена и надеждна защита за своите автомобили и най-доброто дистанционно стартиране на двигателя.
Днес ние разработихме алгоритъм за най-популярните 1,6-литрови автомобили в Русия и Европа: Volkswagen Polo седан, Skoda Rapid, най-новата Skoda Rapid 2020 и Skoda Octavia със всички нива на оборудване.

Както обикновено, алгоритъмът за байпас на фабричния имобилайзер работи възможно най-бързо: времето за обучение, програмиране и клониране е от една до две минути. В същото време, разбира се, без никакви грешки – просто няма риск от отпадане на гаранцията на автомобила чрез Cloning процедурата на Pandora, кочто е потвърдена и със сертификат.

Това е първият етап от процедурата за безключово стартиране на модерните от VAG група автомобили, нашите инженери продължават да разширяват списъка на поддържаните автомобили, за да се предостави на всички собственици на автомобили и професионалисти най-удобния, безопасен и надежден алгоритъм за безключово дистанционно стартиране и за другите модели автомобили от този концерн.

Е, по-подробно за този вид байпас алгоритъм, както и за другите ни нови продукти, можете да разберете на конференцията Pandora 2020, която ще се проведе онлайн в понеделник, 22 юни, от 11:00 часа.

Присъединете се към онлайн излъчването от всяка точка на света!

Началото на онлайн конференцията, част 1: 11:00 – 12:30 часа.
Пауза: 12:30 – 12:40;
Началото на онлайн конференция, част 2: 12:40 – 14:10 часа.

Връзка за достъп до онлайн конференцията.

Не забравяйте да натиснете бутона “Напомняне”!

Седнете, изберете някоя джаджа с екран или телевизор с достъп до YouTube, и ще се видим в ефир!