Имаме удоволствието да Ви съобщим, че революционното приложение Pandora BT за инсталиране от iOS, конфигуриране, настройка и управление на Bluetooth системи Pandora / Pandect (Pandora car alarm and Telemetry systems GSM GPS GPRS LBS GLONASS за iOS Android) Pandora BT remote start immobilizer bypass вече е достъпно за собствениците на смартфони и таблети Apple *!
Въпреки сложността на писането на програми за “заключените системи” iOS, нашите инжинери и разработчици направиха всичко възможно, за да гарантират функционалността на приложението което напълно достига възможностите на Pandora BT за платформата Android и AlarmStudio за PC компютри.

И просто – при инсталиране вече не се нуждаете от свързване на системата към лаптоп PC и т.н. чрез USB. Благодарение на бързата и безжична Bluetooth връзка, всички необходими параметри, включително възможността за настройване на логиката на входовете и изходите, се програмират само с няколко докосвания върху дисплея, за всички системи Pandora / Pandect с Bluetooth интерфейс! Освен това, влизането в режим на програмиране не изисква използването  на аварийния – бутон VALET. Въведете сервизния код от вашия смартфон (горния десен ъгъл на екрана в приложението). Можете също така да излезете от режима на програмиране с едно натискане, без изключване / включване на запалването – ACC!

Също така реализирахме и много ключови функционалности чрез приложението:

Процедурата за клониране Pandora CLONE (безключово дистанционно запалване) – отнема няколко секунди, дори при лоша интернет връзка за iPhone / iPad;
Разширените настройки са налични и от AlarmStudio;
Възможно е да добавите и няколко Bluetooth модулни системи, за да ги конфигурирате – просто изберете от списъка в менюто на приложението;
Можете да активирате или деактивирате показателите на температурни, горивни и други сензори на главния екран на приложението;
Обновяването на Bluetooth модема е оптимизирано – приложението е по бързо и по стабилно;
Локализирането и “иконите” напълно допълват възможностите на мобилното приложение Pandora Pro, включително “иконата” за електрическо превозно средство с информация, специфична за този тип превозни средства на главния екран;
Добавена е и визуализация на безжичния сензор DMS-100BT.

Сега собствениците на iPhone могат удобно, комфортно и безпроблемно да контролират колата си с Pandora / Pandect Bluetooth алармени и охранителни телеметрични системи, да правят промени в настройките (например настройване на чувствителността на сензорите или стартиране на двигателя по график, температура, бордово напрежение и много други).
Без да скромничим можем да кажем, че няма по-добро, по-модерно, удобно и бързо решение за мобилни платформи в света от системите Pandora. Ние непрекъснато подобряваме приложението Pandora BT за iOS както и Pandora BT за Android, и препоръчваме своевременното актуализиране на софтуера и фърмуера.

Внимание!
За да приложите описаната функционалност, трябва да актуализирате основния фърмуер на базовите модули на системите Pandect X-1000BT / 1700BT / 1800BT / 1900BT / 3110/3150, Pandora MINI, LIGHT PRO, SMART,SMART MOTO, SMART PRO, ELITE, PROFESSIONAL, CAMP, DX 90B / 90BT / 91 и Pandora DXL 49xx от нашия сайт.