Pandora винаги се радва да се срещне с клиентите си за открит и честен диалог.
Имаме удоволствието не само да представим най-новите си решения и технологии на широк кръг потребители, но и да получаваме информация и новини от първа ръка на изложението Caravaning Hamburg 2019.
Ето защо нашата компания активно участва в различни изложения и панаири, на които нашите специалисти комуникират лице в лице с хората, за които създаваме нашите висококачествени продукти.
Това е първото международно изложение през 2019 г., посветено на активната почивка с кемпер.
Най-модерните кемпери и каравани, както и оборудване и аксесоари за тях ще бъдат представени в три огромни зали.

Pandora произвежда уникални комплексни охранителни системи за сигурност за различни превозни средства, а също така активно работи за подобряване на функциите по обслужване и сигурност на всички свои продукти, които вече са се доказали на пазара.
Най-новата система за камиони Pandora Camper не е изключение. След като анализираме обратната връзка и желанията на потребителите, направихме значителни промени в структурата на комплексната охранителна алармена система, като се доближихме до функционалността на системите „интелигентен дом“. Сега потребителите са в състояние не само да наблюдават статуса на кемпера, но и да управляват неговите системи. Приложихме интерфейса Bluetooth 5.0, проектирахме абсолютно ново приложение за мобилни устройства, допълнихме система с нови сензори и устройства.
С безопасната и удобна функционалност на Pandora Camper (Pandora Camp) ще имате само приятни моменти и спомени от вашата почивка.

В допълнение към системите Pandora Camper ще бъдат представени системи, които вече са се доказали на европейския и руския пазар, и ще задоволят нуждите на всеки собственик на превозно средство. Всички те също получиха актуализация и станаха още по-удобни за използване.
Нашият щанд ще работи всеки ден, от 6 до 10 февруари, от 10 до 18 часа.
Заповядайте, ние ще ви чакаме!