Нашата компания продължава горещия сезон с новина за собствениците на автомобили и професионалистите в областта на автомобилната сигурност. Този път приятна изненада очаква собствениците на популярните автомобили Mercedes с сертификационната система FBS3, която нашите системи Pandora Smart X-18xx, и Pandora Smart Pro / X-19xxBT / и Pandora DXL 49xx могат да стартират двигателя дистанционно, надеждно, безопасно и икономично, без ключ, през CAN-BUS шина данни използвайки технологията Pandora CLONE *.
От днес фърмуерът за най-популярните и най-добрите Bluetooth алармени системи Pandora DX 90B и Pandora DX 91 са на разположение на нашия уебсайт, с поддръжка дистанционно стартиране – запалване за Mercedes. И това е наистина много добра новина – никога досега този мощен стартов модул за тези автомобили  не е бил толкова достъпен, а в случая на Pandora Light – DX 90B е и отличен комплекс за сигурност и защита срещу кражби с отлична защита и почти безкрайно разширяваща се функционалност.
Едни от най-популярните модели на Mercedes C-класа ( W203-W204) и E-клас ( W211-W212) сега можете да ги оборудвате с висококачествена система за сигурност с автоматичен старт ( дистанционно стартиране – запалване ) без ключ. И ако е необходимо, може да бъде монтирана по всяко време с най-новия ни телефонен модул Pandora NAV-09 и да получите възможността да наблюдавате и контролирате колата си чрез интернет услугата и мобилните приложения без ограничения в разстоянието!

Пълен списък на поддържаните модели на Mercedes за без ключово за автоматично стартиране до момента:
Mercedes Е-class (W211)
Mercedes Е-class (W212)
Mercedes GL-class (X164)
Mercedes GLK X204
Mercedes ML W164
Mercedes R W251
Mercedes S (W221)
Mercedes C W204
Mercedes C W203
Mercedes V 639
Mercedes 906
Mercedes S (W220)
Mercedes CLS (W218)
Mercedes G (W463) 2002-2007

* Припомняме ви, алгоритъмът на Pandora напълно клонира работата на обикновения ключ, като се има предвид конфигурацията на инсталираното бордово оборудване на дадения автомобил, без да се използват необичайни алгоритми и прости начини, които могат да доведат до грешки и проблеми с колата. Pandora CLONE за Mercedes няма ограничения на броя на стартиране на двигателя дори в периода на охрана и защита на автомобила, както и няма риск от блокиране или загуба на софтуера на фабричните ОЕМ ключове!