Към края на 2020 г., благодарение на усилията на нашите талантливи разработчици, Pandora пусна актуализирана версия на приложението Pandora Connect за iPhone за контрол на телеметрични охранителни системи Pandora и Pandect.
Бихме искали да благодарим на всички потребители за търпението и с удоволствие съобщаваме, че днес всеки от вас може да го изтегли от App Store и да оцени новата функционалност на приложението Pandora Connect.

Какво ново за IOS:
Възползвайте се от супер популярната „тъмна тема“. Тъмната тема може да подобри визуализацията на екрана и да помогне за спестяване на живота на батерията на устройствата.

Персонализирайте цветния дисплей на колата си. Благодарение на широките и гъвкави настройки стана възможно да пресъздадете оригиналния цвят на купето на автомобила или да изпробвате стилни и ултра ярки палитри върху наличните скинове.

Оптимизирана Bluetooth функционалност. Сега работата на приложението с охранителната система чрез Bluetooth е значително подобрена, заобикаляйки сървъра и GPRS връзката.
Добавен е раздел за услуги. В потребителския профил са налични допълнителен набор от услуги, които помагат да се решат почти всички неочаквани проблеми, които могат да възникнат по време на експлоатацията на автомобила.

Какво ново за Android:
Потребителите на смартфони на тази също толкова популярна платформа, в допълнение към всичко изброено по-горе, имат възможност да:
Добавен е филтър, с който можете да активирате или деактивирате визуализацията на данни в историята на събитието.
Добавен е нов скин (визуализиран 3D модел за мотоциклети), който сега ще бъде търсен сред нашите европейски потребители, където, поради доста топлия климат, моторните превозни средства са начело като транспортно средство.
Добавен е нов, най-добър изглед на приложението. Потребителите получават информативен дисплей за състоянието на превозното средство на работния дисплей на смартфон с редовни актуализации и информация за състоянието.

Нашите разработчици непрекъснато работят за разширяване на функционалността на приложението Pandora Connect и оптимизиране на работата му. В близко бъдеще ще бъдат достъпни: промяна на настройките и изтегляне на историята на събитията чрез Bluetooth, високо информативни модулни джаджи, поддръжка за Apple Watch и гласов асистент (гласови команди за контрол) чрез Siri. Всички тези промени и допълнения ще бъдат отразени в новите версии, следете за актуализации..