Въпреки трудните времена, това изложение остава основното събитие на пазара за Кемпери и Каравани не само в България. Pandora беше единственият представител на сегмента на автомобилната сигурност и един от най-ярките изложители като цяло.

До последния момент останаха съмнения дали изложението ще се състои. Организаторите, както и ние, следихме отблизо информационните бюлетини, статистиката на заболеваемостта, реакцията на властите и протестните митинги. За съжаление последиците от пандемията се отразиха на работата на изложбата – много изложители се отказаха да участват, администрацията на изложбения център набързо разработи и внедри нова доктрина за безопасност. Ние не седяхме със скръстени ръце, подготвихме нови продукти: напълно нови охранителни системи, използващи 4G LTE и технологията Bluetooth 5.0 – Pandora Camper Mini и Pandora Camper Pro.

Радващо е, че абсолютното мнозинство от посетителите на нашия щанд са хора, които специално са дошли да задават въпроси, да споделят мнения, да изразяват пожелания, и което е особено приятно,  да благодарят на разработчиците на системите. Нашите европейски партньори, работещи на щанда, проведоха голям брой срещи със специалисти на пазара и представители на производители на кемпери и каравани. Предстои много съвместна работа, защото този пазар нараства всяка година и набира все по-голяма популярност.

Нашите клиенти вече са оценили предимствата на нашите модерни охранителни системи за сигурност и обслужване Pandora Camper, които просто нямат аналог на пазара. Оценявайки резултатите от миналогодишното изложение, можем спокойно да кажем, че Кемпери и Каравани OUTDOOR & CAMPING е отлична платформа за комуникация, обмен на опит, събиране на информация, създаване на нови споразумения и, разбира се, привличане на нови клиенти. Сигурни сме, че тази година ще бъде поне не по-лоша, следете, скоро ще споделим.

Сред руските клиенти наблюдаваме и нарастващ интерес към системите за сигурност за мобилни домове, тоест Кемпери и Каравани. За първи път продукт, който е разработен изключително за продажби извън Руската федерация, ще бъде адаптиран за използване на вътрешния пазар.

Новите правила и изисквания за провеждане на масови събития не успяха да внесат значителни корекции в нашите планове и показаха пълната ни готовност за работа в най-трудните условия. Прекарахме незабравими мигове, натрупахме нов опит и знания, които можем да приложим в бъдещата ни работа. Надяваме се, че тази изложба ще бъде първото събитие от този мащаб в нашия график.

Много ни липсваше личната комуникация с нашите клиенти и сме развълнувани от бъдещето. Все още има със какво да ви изненадаме и наистина искаме да споделим с вас добрите новини. Ще се видим скоро на щандовете на Pandora!