Началото на септември беше твърде горещо за екипа на Pandora. От 29 август до 9 септември представихме новите си продукти на Международното автомобилно изложение в Москва (MIAS 2018) – водещото национално автомобилно събитие в Русия. И два дни по-късно, на 11 септември, входът за посетители бе отворен в Авто-техника Messe Frankfurt 2018 във Франкфурт ( Pandora Automechanika Messe Frankfurt 2018 ) – най-значимото изложение на пазара на автомобилни компоненти в света. Нашата компания не можа да пропусне възможността да участва в това събитие. По-долу ще намерите нашите импресии.

За първи път, когато представихме продуктите си във Франкфурт през 2016 г., Пандора беше единственият руски производител на системи за електронна и автомобилна сигурност. Въпреки незабележимия щанд, който имахме преди две години, ние привлякохме вниманието на посетителите с нашите продукти и технологии, по-добри от онези, които съществуват на европейския и други пазари дори в сегашно време.

 

Тази година екипът ни направи огромна подготвителна работа и според отзивите на посетителите, щандът ни беше един от най-ярките и запомнящи се, не само в зала 2, но и на целия панаир. Бяхме много доволни, че получихме толкова много внимание и с голямо удоволствие представихме Руската федерация и уникалните руски продукти, които нямат равни в света.

Посетителите бяха посрещнати от международен екип от специалисти, сред които екипът на Пандора и нашите партньори от Словакия, Германия, Великобритания, Гърция, България и Италия. Те вече са инсталирали хиляди системи, десетки пъти организираха посещения на нашите инженери, за да им помогнат при адаптирането на алгоритмите на европейския автомобили. В резултат на това, днес Пандора е сред най-търсените на европейския пазар на автомобилни телеметрични охранителни системи и устройства за сигурност.

Стотици нови контакти, десетки европейски компании, с които вече работим – всички те бяха впечатлени от високото качество и възможностите на настоящата продуктова гама. Също така те бяха вдъхновени от новите ни продукти, които представихме.
Няма съмнение, че усилията на нашата компания и нашите партньори в много европейски държави днес създадоха репутацията на нашите системи Пандора като едно от най-надеждните и функционални устройства на съвременния световен пазар на сложна автомобилна електроника.

От вторник до неделя (11-15 септември) обсъждахме перспективите, споделяхме планове и мисли за нови продукти и нови възможности за настоящи охранителни системи. Беше хубаво и лесно да се работи с хора, които са същите фанатици на тема модерните системи за автомобили и сигурността им, както и ние. Има много истински професионалисти, които мислят същото, имат едни и същи проблеми и се радват на всяка възможност да споделят своя опит. Езиковите различия не могат да се превърнат в бариера за такива вдъхновени хора и ние сме щастливи да ги посрещнем по целия свят.

Компанията Пандора би искала да благодари на всички наши посетители и организатори на Automechanika 2018. Изпитахме голямо удоволствие от отличната организация, удобна и продуктивна работа на нашите служители и партньори на щанда. Има широк спектър от задачи, които трябва да бъдат решени в най-близките дни. Нашият екип е убеден, че нашата компания и нашите партньори с руската марка Pandora  ще постигнат голям успех на европейския пазар.