Активна защита

  При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от “заглушители – тапа” теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни.

    GPS/Glonass – позициониране и следене

     GPS Глобална система за позициониране

    Автоматично стартиране на двигателя

     Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ.

     Висока енергийна ефективност

Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия.

    Мултисистемен CAN интерфейс

Интеграция на алармената система и сервизната система в стандартната цифрова CAN шина на автомобила. Позволява максимално органично изграждане на потенциала за защита срещу кражба на модерен автомобил, прави автомобилната аларма част от стандартното електрическо оборудване.
Многостепенният високоскоростен CAN интерфейс ви позволява да монтирате системата на модерни автомобили, оборудвани с цифрови CAN шини (скорост на предаване на данни до 1Mbit / sec). Намалява смущенията в електрониката на автомобила.
Позволява значително да опростите инсталацията и да намалите броя на точките на свързване към автомобила. Интерфейсът ви позволява да организирате правилния мониторинг и контрол на стандартното оборудване на системи за превозни средства и основните параметри, необходими за организирането на автоматичен и дистанционен старт на двигателя: тахометър сигнал статус „ГОТОВИ“ за хибридни превозни средства, позицията на педала на спирачката, скоростния лост, ръчната спирачка, запалване.
Повечето автомобили, произведени от 2004 г. насам, се поддържат.

     Високо ниво на безопасност

Системата осигурява най-високо ниво на лична безопасност на собственика и превозното средство. Ако нещо ви застрашава – просто натиснете бутона на Дистанционното или през приложенито, системата ще уведоми вашите близки и специалните услуги, че имате проблеми, ще изпрати текущите координати на автомобила ви. Ако сте в злополука, системата автоматично ще открие наличието на сблъсък на колата и ще уведоми близките ви, че сте в беда, Smart системата ще изпрати текущите координати на автомобила, като фактите ще на аварията ще се запишат в безкрайната история на събитията в Интернет услугата ни.

     БЕЗПЛАТНИ приложения за iOS и Android

    Мобилно приложение за Android, iOS, PC, Таблет и други операционни системи – контролират основните функции на системата за сигурност, (система за управление и защита, работата на двигателя, както и стартиране на двигателя, подгреватели и др.), достъп до безкрайната историята на събитията; местоположение, бордово напрежение, температура на двигателя и купето, налично гориво, сензори, датчици и много други.

    Многофункционален 2,4 GHz интерфейс

    Въз основа на тази функция със безжични трансмитери – TAG и на 2,4 GHz, управлявате безжично системата; отключване, заключване, разпознаване на собственика, анти-кражба, дистанционно запалване, безключово отключване/заключване – hands-free и повишава максимално защитата на колата против кражба. Поддържа и контролира допълнителни устройства на 2,4 GHz.

     Интегриран GSM интерфейс

Разширява зоната за управление на системата и сигнализира за аларми, нотификации и събития, настъпващи или настъпили в превозното средство, чрез клетъчните мрежи. Осигурява постоянна надеждна връзка на автомобила с интернет услугата, което ви позволява гъвкаво да конфигурирате системата в роуминг и райони с лошо покритие на GSM мрежата. Повишава ергономичността на работата на системата. Колата винаги е в контакт с вас, винаги в онлайн услугата ни.

    Динамичен код

Алгоритъм за криптиране AES с индивидуални ключове за шифроване от поне 128-256 бита за всяка система и интерактивен динамичен обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуално (електронно) хакерство или сканиране.

    mini USB порт

Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт.

    Съвместимост Pandora Alarm Studio

Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма.

     Многоканален RFM интерфейс на 868 MHz

   Съвременният многоканален шумоизолиращ теснолентов многофункционален радиочестотен диапазон 868 Dialogue осигурява надеждна комуникация със системата, постоянно управление на комуникацията, навременна доставка на сигнали, нотификации и команди, удобен и оперативен контрол.

     Интегриран LIN интерфейс

   Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic/Hydronic-2 чрез цифровата LIN шина.

    Отдалечено управление на отоплители

Максимални гъвкави и комплексни алгоритми за управление на стандартни и допълнителни отоплители или нагреватели. Ако вашият автомобил има фабричен или допълнителен  подгревател на двигателя, използвайте го дистанционно от мобилно приложение, интернет услугата ни или от мобилен телефон. Използвайте най-модерния и ефективен начин за затопляне на автомобила преди пътуването – отоплител на двигателя и купето.

    Bypass на фабрични имобилайзери

Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата.

    Лесна настройка

Програмиране на основните настройки на системата, включително избор модел с DIP превключватели.

    Многоканален RFM интерфейс

Модерният многоканален устойчив на смущения, радио сигнал осигурява надеждна комуникация със системата, постоянен контрол на комуникацията и навременно предаване на сигналите.

    Алгоритмичен bypass

Дигиталният алгоритъм на стандартния имобилайзер позволява автоматичното и дистанционно стартиране на двигателя да се изпълнява възможно най-бързо, без да се налага допълнително повлияване на окабеляването на автомобила. Максимална интеграция на телеметричната система в модерна кола.

     Технология за клониране

Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за без-ключово стартиране на двигателя.

    Мултисистемен 2xCAN интерфейс

Увеличава значително потенциала на съвременната ни Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с две цифрови Can-Bus шини, поддържа LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec.

    Bluetooth-интерфейс

Системата е оборудвана с Bluetooth-интерфейс на 2,4-2,5 GHz позволяващ да свържете допълнително, WiFi-блокировка, RFID трансмитери  GPS антена и много други модули, които значително разширяват функционалността на системата.

    Мобилно приложение

Мобилно приложение за Android (Pandora Online) дава съзможност за управление на основните функции на системата за сигурност и обслужване (контрол на режима на охрана, работата на двигателя, предварително включване на отоплител), достъп до историята на събитията, следене на зареждането на акумулаторната батерия, температурата на двигателя и нивото на горивото.

     Процесор Cortex-M4

Модерният високопроизводителен процесор Cortex-M4 позволява използването на най-съвременните функционални алгоритми за работа със системите за сигурност – алгоритми за байпас на имобилайзера и сложната обработка на вградения акселерометър, при който шок, наклон и сензори за движение се изпълняват както и за определяне на качеството на шофиране.

     LBS позициониране

Определя координатите чрез базовите станции на клетъчната мрежа. Позволява ви да получите географските координати на автомобила чрез клетъчната мрежа и да определите местоположението на автомобила, на открито, в гаражи, подземни паркинги и други места без GPS сигнал.

     Трансмитер – TAG

Трансмитер – TAG се използва като идентификатор на собственика и работи на 2,4-2,5 GHz – само тогава, когато е във опсега на системата блокирането на двигателя ще бъде изключено. Миниатюрният му размер осигурява удобство, комфорт и сигурност.

     Двупосочно дистанционно управление

Двупосочните дистанционни у-ния са сред основните средства за контролиране и наблюдение на състоянието на системата. То уведомява собственика за състоянието на охрана (вкл./ изкл. с-ма), връзката с колата и показва какъв тип сензор е бил задействан. Също така, двупосочният сигнал ще ви помогне да настроите чувствителността на алармените сензори и ще запази историята на алармените събития. Ще позволи на собственика да научи повече за действието при защитата на автомобила не само чрез звука на сирената, но и чрез съобщение на LCD дисплея на дистанционното у-ние.

     Pandora Satellite

Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти.