Новият ни продукт е изработен в същия корпус, като най-продаваната Pandora PS-330 сирена, но е оборудвана с вградена литиева батерия с разширен температурен диапазон, електронна защита и специален контролер за зареждане.
Pandora PS-332BT отговаря на всички изисквания за самостоятелни сирени по отношение на алгоритмите за продължителност, обем и работа. Както подсказва името, тя е оборудвана с Bluetooth интерфейс и най-новата му версия и е съвместима с всяка съвременна алармена система Pandora / Pandect-X с Bluetooth интерфейс.
И когато си взаимодейства с другата ни супер-нова – 4G / LTE телеметричната система Pandora DXL 4710, сирената може да работи в напълно нов – многофункционален режим, в който става възможно да се поставят уникални звуци и мелодии към отделни видове събития. И това става лесно и просто – с помощта на Bluetooth връзка, смартфон и мобилното приложение Pandora Specialist.

Тази възможност толкова се хареса от собствениците на автомобили и професионалистите, че почти веднага получихме голям брой отговори и желания относно внедряването на многофункционалните звукови сирени, и с удоволствие ви съобщаваме, че в следващите дни Pandora PS-331BT също ще получи такава възможност. Нещо повече, дори вече пуснатите сирени могат да се актуализират с фърмуер от нашия уебсайт и да се възползват от новите функции!
Разбира се, докато ммногофункционалните звукови сирени се поддържат само отс най-новата платформа на Pandora DXL 47xx, това няма да трае дълго – следете новините от нашия уебсайт!