Бъдещето е сега, революционна актуализация на приложението Pandora Pro за iOS
Актуализираното приложение Pandora Pro вече е налице в AppStore за всички потребители на мобилни устройства, работещи с операционната система iOS. В тази актуализация нашата талантлива група разработчици на мобилни приложения успя да внедри истинската революционна функционалност за гласов контрол на алармените и телеметрични охранителни системи Pandora \ PanDECT с помощта на вградения гласов асистент Siri.

Подобно на екипа от Tesla, който обнови софтуера на колите си и буквално за една нощ, и добави за всички свои клиенти функцията автопилот, и ние от Pandora сме първите в света интегрирали гласов контрол и гласово управление на алармените и телеметрични охранителни системи Pandora \ PanDECT за всички наши потребители в целия свят.
Дори, до “вчера” да не можехте да контролирате колата си с гласът ви, “днес” можете да го направите!

Достатъчно е само веднъж да настроите бързите гласови команди.
Изберете “Настройки” на телефона, кликнете върху иконата на приложението “Pandora Pro”, след това върху “Siri”, след това върху “Бързи команди”. И запишете със вашия глас необходимите бързи команди от наличния списък.

Това е всичко – управлявайте и контролирайте с гласови команди.

Можете да разберете текущото състояние на превозното ви средство.

Можете да стартирате или спирате двигателя на автомобила си отдалечено, да контролирате отоплителите – подгревателя.
Чрез гласова команда можете да поставите под охрана превозното средство.

Искрено вярваме, че внедрените функции ще ви помогнат да използвате по-удобно вашата охранителна система против кражба Pandora / PanDECT!