Днес 29 август в Москва международният автомобилен салон MMAC 2018 отвори врати. Pandora отново участва в това забележителното събитие и кани всички на своя щанд!

MIAS 2018 е включено в изложбената програма на Световната организация на автомобилните производители (OICA). Събитието се провежда в Русия на всеки две години.

Pandora е една от фирмите, които традиционно участват на това изложение. И този път ние сме подготвили редица нови продукти: GPS-приемник Pandora NAV-08 Plus и NAV-09 и автоаларми Pandora DXL 4910L, Pandora DX-91 и DX-50s, Pandect X-3111 и Pandect X-3151В
Като допълнение към всички новости ще представим няколко напълно нови продукта с огромен потенциал: сензор отчитащ сърдечният ритъм на водача, Доплеров сензор VS-24BT, напълно нова алармена система предназначена за кемпери и ремаркета, фарове за мъгла със зашеметяващи характеристики на светене и много повече!
Този път ние подготвихме концептуален щанд, който ще бъде интересен не само за професионалисти, но и за обикновени шофьори.

На щанда ще присъства нашият фирмен автомобил Pandora Porsche, които наскоро се завърна от промо турнето за партньори на нашата марка в различни региони на Русия. На това турне ние демонстрирахме възможностите на най-новата премиум система Pandora DXL 4970. Веднага след изложението, колата ще продължи пътуването си, като част от честването на 15-годишнината ни.
Каним ви да посетите щанда на Pandora в MIAS-2018 под номер B202-1, разположен в зала 13 на павилион 3 на изложбения център Crocus Expo.