Имаме удоволствието да съобщим, че Pandora представлявана от ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ ще участва и на тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие, специализирано изложение за мотоциклети, АТV, скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.

Особено приятно е, че първото изложение, в което Pandora ще участва в тази трудна година, ще бъде любимото ИЗЛОЖЕНИЕ – MOTO EXPO 2022г.
Събитието ще се проведе от 10:00 до 20:00 ч. от 15 до 19 април 2022г. в Арена Асикс – София!

С удоволствие отбелязваме, че през това време нито един от клиентите, избрали системите на Pandora, не е бил ощетен от хакери или да му е било отнето превозното средство. Беше чудесно време да съберем отзиви и пожелания от реални потребители. Много се гордеем с постигнатия резултат, защото за кратко време успяхме да създадем други нови продукти с много специфични изисквания и характеристики, които никога досега не са срещани и произвеждани.

На изложението ще представим системите Pandora Smart MOTO v3, Pandora Smart MOTO v2 и Pandora Moto Mini с Bluetooth 5.0. Това са първите и единствени в света системи за сигурност и телеметрия с ултрависокоскоростен 4G (LTE) модем, подобни на тези, използвани в съвременните смартфони. Това даде възможност не само да се ускори обменът на данни между автомобила и собственика, но и да се внедрят нови алгоритми за сигурност, базирани, наред с други неща, върху работата на най-новия високоточен GPS / Glonass приемник, способен да проследява едновременно до 10 спътника в секунда.

 

Всичко това и много други продукти на Pandora могат да се видят на двата щанда на нашата компания ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ.

Ще се радваме да се видим от 15 до 19 април 2022г от 10:00 до 20:00 ч. на щанда на Pandora в Арена Асикс – София!