Началото на октомври, беше твърде горещо за екипа на Pandora България – ЕЛДИ. От 11 до 20 октомври представихме новите си продукти на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019, водещото национално автомобилно събитие в България. Нашата компания не можа да пропусне възможността да участва в това събитие. По-долу ще намерите нашите импресии.

Pandora беше единственият руски производител на системи за електронна и автомобилна сигурност. Въпреки незабележимия щанд, който имахме, ние привлякохме вниманието на посетителите с нашите продукти и технологии, по-добри от онези, които съществуват на европейския и други пазари дори в сегашно време.

Тази година екипът ни направи огромна подготвителна работа и според отзивите на посетителите, щандът ни беше един от най-запомнящия се, не само в зала 6, но и на цялото изложение. Бяхме много доволни, че получихме толкова много внимание и с голямо удоволствие представихме уникалните руски продукти на Pandora, които нямат равни в света.

Посетителите бяха посрещнати от екип специалисти, те вече са инсталирали хиляди системи, десетки пъти организираха посещения на нашите инженери, за да им помогнат при адаптирането на алгоритмите на европейските автомобили. В резултат на това, днес Пандора е сред най-търсените на европейския пазар на автомобилни телеметрични охранителни системи и устройства за сигурност.

Стотици нови контакти, десетки европейски компании, с които вече работим – всички те бяха впечатлени от високото качество и възможностите на настоящата продуктова гама. Също така те бяха вдъхновени от новите ни продукти, които представихме.
Няма съмнение, че усилията на нашата компания и нашите партньори в много европейски държави, днес създадоха репутацията на нашите системи Пандора като едно от най-надеждните и функционални устройства на съвременния световен пазар на сложна автомобилна електроника.

От петък до неделя (11-20 октомври) обсъждахме перспективите, споделяхме планове и мисли за нови продукти и нови възможности за настоящи охранителни системи. Беше хубаво и лесно да се работи с хора, които са същите фанатици на тема модерните системи за автомобили и сигурността им, както и ние. Има много истински професионалисти, които мислят същото, имат едни и същи проблеми и се радват на всяка възможност да споделят своя опит.

Компанията ЕЛДИ като представител на Pandora за България, би искала да благодари на всички наши посетители и организатори на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019. Изпитахме голямо удоволствие от отличната организация, удобна и продуктивна работа на нашите служители и партньори на щанда. Има широк спектър от задачи, които трябва да бъдат решени в най-близките дни. Нашият екип е убеден, че нашата компания и нашите партньори от Pandora, ще постигнат голям успех на европейския пазар.