От 6 до 10 февруари в Хамбург (Германия) се проведе ежегодната изложба Caravaning Hamburg. Pandora взе участие в това знаково събитие на европейския пазар.

Представихме на обществеността нашите нови продукти за европейския пазар, предназначени за използване в кемпери, каравани и ремаркета: Pandora Camper и Pandora Camper PRO.

Тези продукти са базирани на модели на вече произведени автомобилни охранителни и телеметрични алармени системи, но имат няколко съществени разлики, тъй като в по-голямата си част те са предназначени за защита на периметърът и кабината. В допълнение, тези устройства запазват функциите, присъщи на съвременните системи за сигурност на превозното средство.

Основното предимство на нашите системи за сигурност и обслужване за къмпингуващите са нашите безжични сензори DMS-100BT. DMS-100BT ви позволяват да защитите многобройните прозорци, врати и люкове на съвременните кемпери, без да превръщате инсталацията в кошмар или да окабелявате целия кемпер. Сензорът Pandora DMS-100BT е единственият сензор в света, на който батерията работи до две години. Той е в състояние да охранява врата или прозорец не само със магнитния датчик и датчика на Хол, но и да реагира на удар и движение с интегриран 3D акселерометър.

Това се оказа особено важно за собствениците на кемпери, тъй като те искат да оставят част от прозорците на своите превозни средства открехнати за проветряване или поради някоя друга причина. Никой друг сензор не е в състояние да пази прозореца в леко отворено състояние, като изключва възможността за отваряне на прозореца по-широко, проникване в жилищната площ или кражба на нещата през прозореца.

Нашите охранителни системи за каравани – Pandora Camper и Pandora Camper PRO има възможност да работи с 12бр. DMS-100BT сензора, което ги отличава от конвенционалните системи за сигурност на автомобила. Практиката показва, че оптималният брой такива сензори на кемпер, моторхоум или каравани е от 6 до 10 броя. В допълнение, моделът PRO има възможност за мониторинг, да управлява и контролира състоянието на климатичните системи, като например TRUMA. Разбира се, има възможност да се охранява само периметърът, за да може да спи в жилищния модул – кабината, без да се притеснявате за проникване на нарушители.

Тези алармени и телеметрични охранителни с-ми съдържат в комлекта си и новия микровълнов сензор, предназначен да предпазва интериора на жилищния модул – кабината, както и да защитава периметъра около кемпера, ако сте оставили предмети в близост до превозното средство.

Последното изложение потвърди интереса на собствениците на кемпери и специализирани фирми към нашите висококачествени продукти.
Ние от своя страна ще положим всички усилия, знания и умения, за да оправдаем тяхното доверие.