Pandora активно следи всички законови изисквания и наредби, като постоянно подобрява не само продуктите, но и културата на производство и работа с нашите клиенти.
Затова значително се различаваме не само от конкурентите ни, но и от мнозинството производители на автомобилно оборудване от Русия и ОНД. Потвърждението на тези думи е фактът, че в момента Pandora е единственият производител на автомобилна електроника в Русия, сертифицирана в съответствие с международния стандарт ISO / TS 16949.

Усещайки постоянния интерес към нашите продукти от европейските потребители, решихме да получим и европейските сертификати E-mark, преди година.
Това позволява на нашите клиенти да бъдат абсолютно сигурни в безопасността на нашите алармени и телеметрични системи, и да не се страхуват за гаранционните условия на производителите на автомобили и да нямат проблеми със изискванията дори на застрахователните компании.
На изложението Automechanika във Франкфурт на Майн, с удоволствие Ви съобщаваме, че охранителните системи на Pandora, успешно преминаха всички необходими тестове в лабораториите на авторитетната организация TUV SÜD. Сега е доказано и потвърдено че системите Pandora са абсолютно съвместими и безобидни за вашето превозно средство, което се потвърждава от знака E8, който може да се види на нашите устройства.