Имаме удоволствието да съобщим, че ограниченията, наложени от вируса COVID-19, започнаха да намаляват и международните изложения постепенно се връщат към нормалния си график. Особено приятно е, че първата изложба, в която Пандора ще участва в тази трудна година, ще бъде любимият ни салон за каравани в Дюселдорф, и на ЕСЕННОТО ИЗЛОЖЕНИЕ OUTDOOR & CAMPING SOFIA 2020г.
Събитието ще се проведе от 10:00 до 20:00 ч. на 13 септември 2020г. на паркинга на Метро София. ВХОД СВОБОДЕН

Изминаха повече от 2 години от първото представяне на нашите охранителни алармени системи за Кемпери. Много собственици на такива превозни средства се запознаха с нашите продукти и оцениха удобството, надеждността и технологичността на системите Pandora Camper и Camper Pro. С удоволствие отбелязваме, че през това време нито един от клиентите, избрали системите на Pandora, не е бил ощетен от хакери или да му е било отнето превозното средство. Беше чудесно време да съберем отзиви и пожелания от реални потребители. Много се гордеем с постигнатия резултат, защото за кратко време успяхме да създадем друг продукт с много специфични изисквания и характеристики, които никога досега не са срещани и произвеждани.

Времето не стои неподвижно, модерните технологии се развиват активно, а старите решения постепенно изчезват. Съвсем скоро бавните, силно претоварени 2G мрежи ще бъдат напълно спряни, не само в Русия, но и по целия свят. Не можахме да останем настрана от най-новите тенденции в индустрията за мобилни комуникации и подготвихме изцяло ново поколение системи, които ще се превърнат в стандарт за пазара на мобилни домове за дълго време.

На изложението ще представим системите Pandora Camper Pro v.2 и Pandora Camper Mini. Това са първите и единствени в света системи за сигурност и телеметрия с ултрависокоскоростен 4G (LTE) модем, подобни на тези, използвани в съвременните смартфони. Това даде възможност не само да се ускори обменът на данни между автомобила и собственика, но и да се внедрят нови алгоритми за сигурност, базирани, наред с други неща, върху работата на най-новия високоточен GPS / Glonass приемник, способен да проследява едновременно до 10 спътника.

Друго нововъведение е Bluetooth 5.0 с SuperBluetooth технологии. Това значително увеличава обхвата и точността на DMS сензорите. Освен това системата вече може да се управлява с помощта на смартфон с BT 5.0 на разстояние до 200 метра. Сензорите DMS-100BT се предлагат и в нов бял корпус, изработен от термоустойчива пластмаса. Направени са промени в настройките, разпределението на зоните за сигурност е по-гъвкаво, което прави контрола над мобилните домове (Кемпери и Каравани) по-удобен и разбираем.

Новото приложение Pandora Connect ви позволява да комбинирате управлението на кемпер и обикновените автомобили в една програма. Той има нов интерфейс, където сме добавили специфични защитни зони за газови и велосипедни сензори. Традиционно обръщаме специално внимание на простия и удобен контрол на управление. Голям брой настройки са на разположение на потребителя, което ще ви позволи да адаптирате приложението към вашите специфични нужди.

Всичко това и много други продукти на Pandora могат да се видят на щанда на нашата компания. Ще се радваме да се видим на 13 септември от 10:00 до 20:00 ч. на щанда на Pandora на паркинга на Метро София.