Pandora алармени и телеметрични охранителни с-ми се включи в автомобилното пътешествие на „Кола на годината пътува“ из България
Роуд шоу с екипажи от журналисти и ПР-и!
Pandora България в лицето на “ЕЛДИ”, като водещ лидер в разработването и производството на интегрирани системи за сигурност на автомобили, кемпери и мотоциклети, изказваме огромни благодарности на Прес Авто Клуб България (сдружение на българските автомобилни журналисти) за топлото посрещане, съдействие и загриженост, за автомобилната сигурност и технологии.

Най-новата инициатива на Прес Авто Клуб България (сдружение на българските автомобилни журналисти), което стартира на 28 октомври в 9:00 часа от София.
За първи път у нас пишещите по темата автомобилизъм, организират мобилен автосалон, като в уикенда на 28 и 29 септември кръстосваха пътищата на страната. Екипажите са обособени от пилот и навигатор – журналист и ПР- експерт от фирма вносител на автомобили у нас. 30 автомобила потеглиха от централния офис на фирма Лазурит 94 на „Ботевградско шосе“, по пътя имаше междинни станции за фотосесии, посещение на интересни туристически обекти и подкрепа, както за екипажи, така и за автомобили, в бензиностанция на OMV. В 17:00 ч участниците паркираха в центъра на Стара Загора – парк „ V октомври“, където, се раздадоха десетки награди от викторини с публиката, атрактивно представяне на моделите и забавна програма. Старозагорци първи видяха шарения керван и се запознаха отблизо с най-актуалните модели. Част от зрителите на мобилния автосалон спечелиха, както награди от викторините, така и голямата награда от фейсбук конкурса на автошествието – безплатен билет за международния автосалон в столицата, който отваря врати на 12 октомври.
Българските автомобилни журналисти, които всяка година избират Кола на годината в България, инициират обиколката с намерението, този път автомобилите да пристигнат при хората, обратно на стационарните автоизложения в градовете.
През втория ден автошествието „Кола на годината пътува“ дефилираха в града на розите – Казанлък, на паркинга пред храма Успение Богородично в 11:00 ч отново с пъстра програма и представяне. В ранния следобед, роуд шоуто се насочи към Челопеч по подбалканския път, за да пристигне в амфитеатралната сцена и трибуните на парк „Корминеш“ над село Челопеч.
Всички гости на събитието взеха участие в уникалната автофиеста, поднесена с настроение и допир до най-новите технологии в света на автомобилите.
Колата на 2020 година ще бъде избрана за 23-ти пореден път през месец януари на пищна церемония в столицата, след гласуване на жури, съставено именно от журналистите на Прес Авто Клуб България.

Марките автомобили, които се включиха в „Кола на годината пътува:
Peugeot, WV, Mitsubishi, Jaguar, Mercedes, Nissan, Renault, Dacia, MINI, BMW, Citroen, Honda, Skoda, Mazda, Alfa Romeo, FIAT, SsangYong , Isuzu, Toyota, Great Wall, Ford, Suzuki, Lexus, Volvo, Range Rover, SEAT.

ЕЛДИ, представи най-новите моделни продукти на мощтните технологични комплекстни охранителни с-ми на Pandora за 2020 год.
Също така може да ги видите на щанда на Pandora, на Sofia Motor Show 2019 – автомобилен салон София 2019, който стартира на 11.10.2019 год.

Изказваме благодарност и поздравяваме нашите приятели, експерти, организатори и колеги взели участие на това прекрастно пътуване и шоу на колела.