GPS гамата на Pandora беше допълнена с нов модел. Тази седмица започнаха продажбите на нов автономен GPS / GLONASS  NAV 08 plus.
Както знаете, Pandora не считаше за необходимо да има такъв продукт като GPS, тъй като тези устройства не са достатъчно функционални. Но миналата година показа първия си самостоятелен GPS NAV 08, който се превърна в лидер сред конкурентите. Останалите продукти на пазара все още се програмират с буквено-цифрови SMS-а, което според нас е неудобно и малко остаряло. NAV 08 се програмира чрез приложение на смартфона посредством Bluetooth,

Дори нашият първи модел се различава от повечето конкурентни модели, текущата консумация в режим на stand by е по-малко от 2 μА.

След работа с прегледа на чувствителността на GPS-приемника NAV-08 и искания за добавяне на възможност за настройване на най-важните режими на работа на устройството SMS-функционалност, ние решихме да направим актуализираната продукт, оставяйки и “стари” в продажбата, като специфична схема на чувствителност на антената е все още открити множество уникални приложения , и се радва на постоянно търсене днес.

За първи път се използва най-новият високо-чувствителен приемник, чипсет SiRF STAR 5+ е отлично защитен от смущения. Това гарантира отлична работа в градовете.

NAV-08 Plus има подобрена функционалност, която се програмира чрез приложението за смартфони, което осигурява допълнителна гъвкавост при работа.