Изглежда, че имаме доказани решения, които се превърнаха в бестселъри и рекордьори по отношение на обхвата на комуникация. Освен това наскоро актуализирахме пълния набор от системата, използвайки Lora-модулация с най-модерното дистанционно управление с OLED дисплей Pandora D-027. Защо да измисляме нещо друго?

Отговорът се крие на повърхността. Получаваме огромен брой заявки от потребители на бюджетни системи с дистанционно управление, които в натоварени градски условия и с високи сгради със значително ниво на шум биха искали да получат удобен контрол върху системата от дома, офиса или хотела, на разстояние от няколкостотин метра, заобикаляйки стандарта за интернет комуникация.

Pandora, водещия производител на автомобилна електроника, ще продължи да създава евтини продукти на рекордни комуникационни разстояния, следвайки принципите на достъпност, надеждност и лекота на използване, благодарение на LoRa модулацията под контрола на новото дистанционно Pandora D-027.

Външното дистанционно управление с OLED дисплей Pandora D-027, няма да се различава много от предишния модел Pandora D-024 – екранът е също така толкова голям, ярък и информативен, което ви позволява удобно да виждате и четете състояния от пълноценен графичен интерфейс. Той има най-надеждните крайни копчета, способни да издържат на значителни, многократни натоварвания през годините.

Основните разлики на Pandora D-027 се крият в изцяло нова, подобрена схема, изградена върху най-модерната елементарна база, за да се осигурят максимални нива на производителност и оперативна съвместимост на технологии с голям обхват и с ниска консумация на енергия.
Новият модел използва обичайната AAA батерия за „малък пръст” като батерия и зареждането ще бъде подобно както при използването на литиева батерия.

Продължаваме да развиваме нашата LoRa (Long Range) технология и да свързваме нови потребители с нея. Новото дистанционно управление Pandora D-027 се очаква тази пролет. Нашите инженери планират да внедрят още много технически иновации с въвеждането на нови модерни системи.