Инженерите на Pandora продължават да работят активно за разширяване на списъка с поддържани автомобили по цифрови шини и отдалечен контрол на климатик или климатроник.

Миналата седмица, след успешното завършване на последния етап на тестване, беше пуснат фърмуер за всички съвременни телеметрични системи Pandora/Pandect, който добави пълен контрол на системата за климатичен контрол в популярните автомобили Tesla Model 3.

Инсталирането на нашата система в автомобил, ще позволи на собствениците да контролират климатик или климатроник с помощта на мобилните приложения Pandora Connect и Pandora Online, а именно: да включват и изключват климатика в автомобила, да затоплят или охлаждат интериора, да включват отопляеми седалки, отопляем заден прозорец и странични огледала, както и включване на функцията Defrost – бързо затопляне на купето.

Много собственици на автомобили Tesla вече използват подобна функционалност на стандартното приложение на Tesla, но нашето решение е по-удобно и функционално за ежедневна употреба. Наистина, в нормален режим стандартният модул в колата „заспива“ и за да управлявате колата, трябва да я „събудите“, като изпратите SMS до номера на SIM картата на колата. Освен това Pandora ще показва важни данни като температура и влошаване на батерията, а с просто натискане на бутон в приложението през зимата можете да активирате загряването на батерията преди зареждане на бърза станция, така че колата да може да приеме максимална мощност на зареждане с минимално увреждане на батерията.

Нашето решение по същество е единственото решение за собствениците на тези прекрасни автомобили, които са били изгубили връзка или блокирани поради инцидент. В този случай просто няма разумни начини за шофьорите да контролират автомобила от приложение, освен инсталирането на нашата модерна система.

Инженерите на нашата компания продължават да работят активно и скоро ще представят пакет за актуализация за няколко по-популярни настоящи семейства автомобили, които ще включват много интересни и нови функции!