Много скоро ще се появи изключително интересен продукт, сирена Pandora PS-331BT. В страната останаха малко експерти, които не считат, че нашата пиезо-сирена PS-330 е най-добрата сирена за всички времена. Особено важно е да се отбележи, че е с малък и удобен размер за монтаж, високо звуково налягане както и с минимална консумация на енергия.
Тази сирена се произвежда изцяло в Русия (пластмаса, мембранни, отливки, проводници и дори повечето електрони компоненти са домашни).
Както винаги, се вслушваме в мнението на експерти, техници и монтажници и решихме да поставим цял Bluetooth модул в тялото – корпуса на тази сирена, което ще спести на монтажника необходимостта да прекарва и окабелява от купето към отделението на двигателя или багажника.

Естествено, това е предимно сирена, все така силна и икономична, но сега съдържа и Bluetooth.
Bluetooth – диалогов модул, със изход – допълнителен канал, който може да бъде зададен като блокировка или друга логическа система, вход за превключвател – бутон на капака и външен термо сензор, показващ температурата на двигателя или околната среда – с една дума всички необходими неща, които може да ви трябват под предния капак за охранителната сервизна и телеметрична система на Pandora с автоматично стартиране на двигателя произведена в Русия.

Разбира се, всички алармени системи на Pandora/Pandect вече поддържат този и най-новите продукти чрез вградения Bluetooth 4.2 / Bluetooth 5.0 интерфейс.

Ще се радваме много, ако този продукт ви хареса. И ще Ви бъде много трудно да не го харесате!
В крайна сметка, планираните разходи за продажбите му трябва да бъдат много атрактивни, като се гарантира популярността на това, още един от нашия прекрасен продукт!