Конференция за деня на Пандора 2020 онлайн
Приятели, тази година бяхме принудени да отложим годишната пролетна конференция. Не е безопасно да се събираме много хора в една зала, плюс това, искаме да ви е възможно най-удобно. Ние, не отстъпвайки на тенденциите, решихме да проведем това събитие ОНЛАЙН.

Много ни липсвате, а и имаме какво да си кажем, да споделим. Всеки уважаващ себе си специалист по автомобилна защита е просто задължен да присъства на подобни събития, особено като е от лидера на пазара на автомобилна сигурност. Ще бъде интересно за всички, които по някакъв начин са свързани с автомобилите, особено за служителите в следните области: автокъщи, инсталационни центрове, застрахователни компании, дилъри на автомобили, лизинг, мониторинг, безопасност на автомобила.

За да участвате в конференцията, просто трябва да следвате тази връзка и да кликнете върху бутона „НАПОМНИ“.

С голямо удоволствие ще споделим с вас идеи, които ще променят този пазар, ще покажем напълно новите ни модели, пред производствени разработки. Малко да се похвалим с постиженията си, така че да ви е приятно да ползвате най-модерните системи за сигурност в света.
По традиция програмата ще включва доклади от висшето ръководство на компанията и водещи инженери.

Постарахме се да направим програмата интересна и богата. Ще поговорим за плановете на компанията за следващите години, ще покажем системата за сигурност за дълги разстояния, ще представим и опишем подробно новата легенда за масовия пазар на автомобилна безопасност, както и уникалния софтуерен продукт Pandora Specialist, с който много удобно и лесно ще инсталирате системата, и самия принцип на работа с автомобила е на съвсем ново ниво.

Онлайн конференцията „Ден на Пандора в Москва 2020“ ще се проведе на 22 юни от 11:00 часа. Присъединете се към излъчването от всяка точка на света!

Началото на онлайн конференцията, част 1: 11:00 – 12:30;

Пауза: 12:30 – 12:40;

Началото на онлайн конференцията, част 2: 12:40 – 14:10.

Връзка за достъп до онлайн конференцията.

Не забравяйте да натиснете бутона „НАПОНМИ”.

Седнете, изберете всяко приспособление с екран или телевизор с достъп до YouTube и ще се видим в ефир!