Стана известна датата на пролетното онлайн представяне на Pandora. Бъдете първите, които ще научите най-важните иновации.

Приятели, и тази година бяхме принудени да отложим годишната пролетна конференция. Не е безопасно да се събираме много хора в една зала, плюс това, искаме да ви е възможно най-удобно. Ние, не отстъпвайки на тенденциите, решихме да проведем това събитие ОНЛАЙН.

Презентацията ще бъде излъчена на живо на 22 април от родния ни град Калуга, в 10:00 часа московско време на сайта на YouTube, а след излъчването на живо, видеото ще бъде достъпно в официалния ни канал Alarmtrade както и канала на ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ.

Ръководителите и старшите инженери на Pandora ще детайлизират иновациите, технологиите и инструментите, които ще помогнат за отключването на напълно нови възможности в автомобилната безопасност, както и ще споделят своите планове за бъдещето.

След като внедрихме онлайн формата за първи път миналото лято, получихме рекорден брой активни зрители, които трябва да държат « пръста си на пулса »по най-удобния и достъпен начин.
Все още има какво с какво да ви изненадаме, и сега се подготвяме активно за предстоящото събитие. Ще намерите още по-интересни нови продукти, уникално съдържание, още повече висококачествени разработки, продиктувани от най-новите тенденции в света на електрониката.
Сигурни сме, че тази година аудиторията на онлайн предавания сред любители и професионалисти в автомобилната сигурност значително ще се разшири, за да научи от първа ръка от лидера на пазара за революционните решения на Pandora, които отключват потенциала на технологиите.
Не забравяйте да включите датата на онлайн презентацията в графика си, за да не пропуснете най-ярките доклади от най-добрите експерти в бранша.

Очакваме с нетърпение да се срещнем ОНЛАЙН след месец, на 22 април от 10:00, в платформа, която ще бъде най-доброто място за комуникация и взаимодействие, което определя утрешния ден.