Уважаеми колеги, професионалисти и скъпи собственици на автомобили! Последните дни на изминаващата година, бързо сменящи се един след друг, създават в нас празнична новогодишна атмосфера.

Беше много натоварена година за всички нас, която донесе много нови неща в живота ни. Тя въплъти в себе си толкова много постижения, успехи и събития, които със сигурност ще бъдат запомнени!
Искрено ви благодарим за доверието, което ни помогна да създадем най-добрите иновативни продукти с вашата безценна подкрепа и пряко участие.
Нека следващата 2022 г. бъде светла и успешна, да дава нови идеи и възможности, а ние от своя страна винаги ще бъдем с вас, за да реализираме всички мечти заедно.

В навечерието на най-светлия семеен и вълшебен празник, нашата компания пусна новогодишно видео, в което най-простите неща, които ни обединяват, ни правят по-силни и ни насърчават за нови открития, които са източник на вдъхновение.

Новогодишните клипове вече се превърнаха в традиция за нашата компания. Дори последната 2020 година, която беше трудна във всяко едно отношение, не беше изключение. Защото вярваме, че най-важните чудеса винаги се случват в навечерието на Нова година.

Весели празници и щастлива Нова година!