Въпреки трудните времена, това изложение остава основното събитие на пазара за мотоциклети, ATV, скутери и мотопеди в България. Pandora представлявана от ЕЛДИ ГРУП БЪЛГАРИЯ, беше единственитя представител на сегмента за сигурност на превозни средства и един от най-ярките изложители като цяло.

До последния момент имаше съмнения дали изложението MOTO EXPO 2022 ще се състои. Организаторите, както и ние, следихме отблизо информационните бюлетини, статистиката на заболеваемостта и реакцията на властите. За съжаление последиците от пандемията се отразиха на работата на изложбата – много изложители се отказаха да участват, администрацията на изложбения център набързо разработи и внедри нова доктрина за безопасност. Ние не седяхме със скръстени ръце, подготвихме нови продукти: напълно нови охранителни системи, използващи 4G LTE и технологията Bluetooth 5.0, новата система за мотоциклети Pandora Smart MOTO V3 + Pandora Mini MOTO както и сирена Pandora PS-333, специално разработена за мотоциклети, ATV, скутери, мотопеди и други превозни средства от този вид.

Радващо е, че абсолютното мнозинство от посетителите на нашия щанд са хора, които специално са дошли да задават въпроси, да споделят мнения, да изразяват пожелания, и което е особено приятно,  да благодарят на разработчиците на системите. Нашия екип, работещ на щанда, проведе голям брой срещи със специалисти на пазара и представители на производители на моторни превозни средства на две колела. Предстои много съвместна работа, защото този пазар нараства всяка година и набира все по-голяма популярност.

Нашите клиенти вече са оценили предимствата на нашите модерни приложения за охранителни системи за сигурност и обслужване Pandora Connect и Pandora EVO, които просто нямат аналог на пазара. Оценявайки резултатите от последното изложение, можем спокойно да кажем, че MOTO EXPO 2022 е отлична платформа за комуникация, обмен на опит, събиране на информация, създаване на нови споразумения, и разбира се, привличане на нови клиенти. Сигурни сме, че тази година ще бъде поне не по-лоша, следете, скоро ще споделим.

Прекарахме незабравими мигове, натрупахме нов опит и знания, които можем да приложим в бъдещата ни работа.

Много ни липсваше личната комуникация с нашите клиенти и сме развълнувани от бъдещето. Все още има със какво да ви изненадаме и наистина искаме да споделим с вас добрите новини. Ще се видим скоро на щандовете на Pandora!