Дългоочакваната актуализация с поддръжка за iPhone на нашия Pandora Watch 2 стана днес достъпна за потребителите на нашия прекрасен продукт.
Основната промяна беше поддръжката за работа в режим „Смарт часовник“ на смартфони не само с операционната система Android, но и с iOS (iPhone). Разбира се, много функции са модернизирани както и са отстранени грешки, добавени са нови интерфейси и функции, някои от които, засега ще работят в режим на ограничена функционалност. В крайна сметка ние продължаваме да работим върху тях, като целта е да създадем продукт, с който може да се гордеем, като работата на повечето от нашите автомобилни охранителни системи.
Консумацията на енергия е оптимизирана, както и нейната ефективност, дори и с разширена функционалност, батерията издържа около 7-10 дни с едно зареждане. Позволява ви да контролирате функциите за сигурност на автомобила като дистанционно, поне няколко десетки пъти на ден.
Забележително е, че актуализирането на вашия часовник до текущата версия на фърмуера вече е възможно не само с програмата AlarmStudio, но и с удобното приложение Pandora Specialist от вашия мобилен телефон, новата версия вече е налична в Play Market. Наистина е много просто и лесно – изтеглете текущата версия на Pandora Specialist (ако вече имате инсталирана, актуализирайте я), свържете часовника като натиснете бутона за включване, използвайки USB-OTG кабел, към телефона си и актуализирайте!
Не е нужно дори да търсите и предварително да изтегляте фърмуера – приложението ще ги намери само!

Ние произвеждаме този продукт на малки партиди почти цяла година, като плавно увеличаваме тяхната функционалност и работим върху надежден дизайн и издръжливост, при реална употреба. Задачата не е лесна, но днес можем да кажем с увереност, че продуктът ясно навлиза във фазата на максимална надеждност и доста висока функционалност. Разбира се, все още не достигаме функционалността на съвременния Garmin Fenix 6, но в някои от най-важните характеристики можем да спорим. Що се отнася до уникалната функция на работа с автомобила като монитор на неговото състояние и средство за контрол на режимите на сигурност, стартиране на двигателя и т.н. – само нашите часовници Pandora Watch 2 имат тази функция!

Трудно е също да се повярва, но е като часовник – написахме собствена операционна система за този продукт, защото съществуващите ОС (Android, Tizen, Linux и т.н.) не позволяват създаването на такова икономично устройство, което може да работи дори седмици. И искаме да ви напомним, че в този продукт – всичко е произведено в Калуга: ние отливаме пластмасови части, сами режем и полираме покрития от титан, никой не ни помогна да направим  и софтуерa. Това е чисто руски продукт, който също работи толкова ергономично, и тези, които ще се опитат да сравнят с китайските, трябва да се срамуват!

Ще представим функционалността на текущата версия на Pandora Watch 2 с примери за интерфейси:
1. Система за сигурност и управление и контрол на автомобила: активиране и деактивиране, отдалечено стартиране – палене на двигателя;
2. Директна автономна работа със системи Pandora / Pandect с Bluetooth-интерфейс;
3. RFID функционалност срещу кражба и грабеж;
4. Визуализация на текущото състояние на автомобила и историята на събитията;
5. Синхронизация със смартфон с Android, получаване на известия (обаждания, SMS, PUSH, електронна поща и т.н.);
6. Синхронизация с iOS (iPhone) – получаване на известия (разговори, SMS, PUSH, електронна поща и мобилни приложения) и управление на повиквания (получаване, затваряне) – НОВО;
7. Режим за спортни тренировки – разходка, бягане, колоездене – НОВО;
8. Поддръжка за електрокардио-балистичен сърдечен ритъм Pandora HR – НОВО.

Още в края на март тази година нашата компания пусна модернизирана версия на хардуерната версия на интелигентния Смарт часовник Pandora Watch 2 с името Watch 2plus в разширена конфигурация за спорт (нашата конфигурация ще включва и нашия електрокардио-балистичен пулсомер). В същото време, според многобройните заявки от потребители и партньори, ще се излезе нова версия на смарт часовника Pandora – кой от тях, ще разберете съвсем скоро.И въпреки че нашата компания не цели този продукт да се произвежда масово (този проект служи за целта на разработването на нови технологии и принципи за изграждане на нови високо икономични устройства), ние възнамеряваме да доведем нивото на продажбите на този продукт до значителни стойности.
Актуализирайте съществуващия си часовник Pandora Watch 2 или закупете нов и се насладете на използването на този високо-технологичен продукт, особено ако колата ви има интегрирана охранителна автомобилна система Pandora с Bluetooth интерфейс.